Logitech K520 – Logitech biedt u een praktisch pakket via de MK520. De draadloze combo is een betrouwbare toetsenbord- en muisoplossing die het gemak biedt om uw werk te ondersteunen.

De K520 biedt een handvol functies, allemaal verborgen achter de Logitech K520-driver die moet worden geïnstalleerd. Mogelijk hebt u een internetverbinding nodig om de software te downloaden.

Het draadloze toetsenbord en muis-pakket is een van de favoriete producten van Logitech. Het toetsenbord van volledige grootte met afgeronde toetsen die vriendelijk zijn voor uw vingers. Ondertussen zorgt de muis van volledige grootte ervoor dat uw hand comfortabel vastzit.

 

Logitech K520-toetsenbordspecificaties

1. Logitech Curve-toetsen

Het full-size Logitech-toetsenbord wordt geleverd met een polssteun, waardoor u het gemak krijgt dat u verdient. Met licht afgeronde toetsen zal het K520-toetsenbord je vingers geen pijn doen, zelfs als je veel moet typen.

Met dank aan Logitech Incurve Keys om u van uur tot uur te helpen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het een stille en contourfunctie biedt.

2. Lange levensduur van de batterij

Dit draadloze toetsenbord wordt gevoed door batterijen met een lange levensduur die tot wel 3 jaar meegaan. Met deze probleemloze functie kunt u de batterij minder vaak vervangen dan bij andere toetsenborden.

3. Verstelbare kantelvoetjes

Het Logitech K520-toetsenbord is voorzien van verstelbare kantelvoetjes. Met deze poot kunt u de helling tot 8 graden vergroten voor een betere grip.

4. Gemakkelijk op te bergen

Nu kunt u het toetsenbord gemakkelijk opbergen omdat het veilig op het bureau kan staan. Hierdoor heb je meer ruimte om te werken.

 

Logitech K520 Mouse Specificaties

1. Palm Pal

De K520-muis heeft een ergonomisch ontwerp in combinatie met zachte rubberen grepen en voorgevormde zijkanten om uw comfort te garanderen.

De muis van volledige grootte is handvriendelijk en biedt nauwkeurige tracking op elk oppervlak. Er is geen muismat nodig.

2. Unifying-ontvanger

Deze kleine muis wordt geassocieerd met een verenigende receptor. Sluit gewoon de ontvanger aan op de USB-poort en u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Het verbindt zowel de muis als het toetsenbord wanneer je maar wilt nadat je het Logitech K520-stuurprogramma hebt geïnstalleerd.

3. Geavanceerde draadloze 2,4 GHz

Zowel muis als toetsenbord worden ondersteund door geavanceerde 2,4 GHz draadloze connectiviteit die snelle gegevensoverdracht mogelijk maakt. Het biedt ook een lange afstandsverbinding, zodat u bijna overal kunt werken of spelen.

Al met al is de Logitech K520 een full-size draadloos toetsenbord en muis die uw gemak garanderen.

Met een groot aantal toetsenbord- en muisfuncties verdient de K520 uw aandacht. Om van het pakket te genieten, moet u eerst de Logitech K520-driver downloaden en installeren.

 

Logitech K520-stuurprogramma voor Windows

Compatibel besturingssysteem:

Windows 10 (32 bits / 64 bits), Windows 8.1 (32 bits / 64 bits), Windows 8 (32 bits / 64 bits), Windows 7 (32 bits / 64 bits), Windows Vista, Windows XP

Opties Logitech (64 bits)

Opties Logitech (32 bits)

Logitech Unifying voor Chrome

 

Logitech K520-stuurprogramma voor Mac OS X

Compatibel besturingssysteem:

Mac OS 10.14, Mac OS 10.13, Mac OS 10.12, Mac OS 10.11, Mac OS 10.10, Mac OS 10.9, Mac OS 10.8, Mac OS 10.7, Mac OS 10.6

bestand niet beschikbaar

 

Logitech K520 Handleiding downloaden

1. Aan de slag met Logitech K520

Formaat bestand: PDF

Download een bestand