Logitech K350 – Als u voor uw werk veel moet typen, is het vinden van het juiste toetsenbord essentieel. Het toetsenbord moet een comfortabel ontwerp hebben, zodat je vingers urenlang op de toetsen kunnen dansen.

Logitech introduceert de K350, een toetsenbord van volledig formaat voor de hele dag comfort. De K350 biedt een pakket belangrijke functies waarvan u direct kunt genieten na het downloaden en installeren van het Logitech K350-stuurprogramma.

Het draadloze toetsenbord heeft een elegant ontwerp, met hoogwaardige rondingen en materialen voor ultiem gemak.

Het is ook vermeldenswaard dat het toetsenbord een gemakkelijke en snelle verbinding met uw computer biedt. Voordat u deze K350 aanschaft, kunt u beter onderstaande informatie lezen.

 

Logitech K350 overzicht

1. Conceptie

Logitech K350 heeft een gewelfd ontwerp. Deze ronde aantrekkingskracht is niet alleen voor een elegante uitstraling, maar ook voor functies. Het Wave-ontwerp wordt geleverd met een polssteun waarmee je je handen kunt laten rusten als je niet typt. Dankzij het kussen wat het prettiger maakt voor de handen.

Naast het gebogen ontwerp biedt het K350-toetsenbord toetsen van constante grootte. Hierdoor kunt u comfortabel typen en typefouten verminderen. Sommige sneltoetsen zijn verkrijgbaar in grijs en zorgen voor een fascinerende kleurencombinatie met zwart.

2. Kenmerken

Een handvol functies staat klaar om uw ervaring tijdens het typen te verbeteren. Alles is verborgen achter de Logitech K350-driver, dus u moet de software downloaden en installeren.

Dit indrukwekkende Logitech-toetsenbord heeft een golfvormig frame van toetsen. Deze functie kan elke typewerk ondersteunen, aangezien uw vingerlengte kan variëren.

De K530 biedt ook snelle gegevensoverdracht en gemakkelijke verbinding, dankzij het geavanceerde 2,4 GHz draadloze toetsenbord.

Een kleine verenigende ontvanger zal uw beste vriend zijn om een ​​verbinding tot stand te brengen tussen de computer en het toetsenbord. Sluit gewoon de USB op uw computer aan en u kunt het vergeten.

Naast de functies biedt Logitech K350 directe mediatoegang waarmee u direct toegang krijgt met slechts één druk op de knop.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat het programmeerbare toetsen heeft die kunnen worden gepersonaliseerd om uw favoriete programma te openen. Om het typen te vergemakkelijken, biedt het toetsenbord een in hoogte verstelbare toetsenbord.

Door de verstelbare hoogte typ je comfortabel zonder je zorgen te maken over je korte vingers.

Logitech K350 is een draadloos toetsenbord dat u nodig hebt om gemakkelijk te typen. Gebouwd in een gebogen ontwerp voor ultiem comfort, biedt dit toetsenbord verschillende functies om uw productiviteit te verhogen.

Dankzij een lange batterijduur werkt het draadloze toetsenbord goed voor je computer. Installeer onmiddellijk de Logitech K350-driver en ervaar een ander typgevoel.

 

Logitech K350-stuurprogramma voor Windows

Compatibel besturingssysteem:

Windows 10 (32 bits / 64 bits), Windows 8.1 (32 bits / 64 bits), Windows 8 (32 bits / 64 bits), Windows 7 (32 bits / 64 bits), Windows Vista, Windows XP

Download een bestand

 

Logitech K350-stuurprogramma voor Mac OS X

Compatibel besturingssysteem:

Mac OS 10.14, Mac OS 10.13, Mac OS 10.12, Mac OS 10.11, Mac OS 10.10, Mac OS 10.9, Mac OS 10.8, Mac OS 10.7, Mac OS 10.6

Download een bestand

 

Logitech K350-handleiding downloaden

1. Logitech K350 Wireless-trefwoord (gebruikershandleiding)

Formaat bestand: PDF

Download een bestand