Logitech G29 – Om optimaal te genieten van een game-ervaring, kunt u rekenen op Logitech G29 Driving Force. Met dit racestuur ervaar je het gevoel van autorijden net als in het echt.

Met geavanceerde technologie die is ingebouwd in stijlvolle tools, kan Logitech G29 uw gaming naar een hoger niveau tillen. Direct na het installeren van de Logitech G29-stuurprogramma’s op de computer, voel je vrij om in je supercar te rijden.

De G29 heeft een racestuur en pedalen om je racegame realistischer te maken. De tools zijn gemakkelijk te bedienen, dankzij hoogwaardige materialen en een nauwkeurig ontwerp voor alle spelers over de hele wereld. Lees hier meer over Logitech G29.

 

Kenmerken van het Logitech G29-racestuur

1. Tweemotorige feedback

De G29 biedt u een indrukwekkende rijsimulatie. Dankzij het speciaal ontworpen racestuur met dubbele motorfeedback kun je de banden op elk type terrein en bij elke bocht voelen. Deze dubbele motor stimuleert de effecten van kracht, waardoor je nauwkeurig kunt reageren.

2. Motorsport constructie

Logitech neemt deze tool serieus, wat blijkt uit de autosportconstructie die in het G29-racestuur is ingebouwd. Om langdurige betrouwbaarheid te garanderen, is het racestuur gemaakt met sterke stalen lagers in combinatie met met de hand gestikt leer, zodat je kunt genieten van het gevoel achter een echte superauto te rijden.

3. Op het wiel gemonteerde bediening

Het bedienen van de rijsimulatie is nu nog eenvoudiger geworden dankzij de stuurbediening waarmee u alle bedieningselementen binnen handbereik hebt.

Het bedieningspaneel bevat knoppen, een D-pad en een versnellingspook met LED-lampjes om u te laten weten waar u de peddel moet bewegen. Verkrijg de Logitech G29-stuurprogramma’s en installeer ze op uw computer voordat u gaat onderzoeken wat het wiel heeft.

 

Kenmerken van de Logitech G29 pedalen

1. Verstelbare vloerpedalen

Krijg een meer realistische rit met verstelbare grondpedalen. Met deze functie kunt u de lichaamshouding aanpassen voor een comfortabele rijsimulatie.

Hij wordt geleverd met geïntegreerde rem-, gas- en koppelingspedalen om u het gevoel te geven dat u in een echte sportwagen rijdt.

2. Drukgevoelig

Om de pedaalprestaties te verbeteren, biedt Logitech G29 een drukgevoelige functie die een echte auto nabootst. Het geeft u een responsief en nauwkeurig remgedrag.

3. Stevige basis

Het hoogwaardige basismateriaal zorgt voor een sterke en stabiele basis die je speelervaring verbetert Rubberen voetjes in combinatie met een uitschuifbare mat houden de pedalen op hun plaats.

Nu u de functies kent die G29 biedt, is er geen reden om de Logitech G29-stuurprogramma’s niet te installeren en te genieten van de meeslepende ervaring.

Met een racestuur en pedalen is de G29 een gamingtool die elke gameliefhebber zou moeten hebben.

 

Logitech G29-stuurprogramma’s voor Windows

Ondersteund besturingssysteem:

Windows 10 (32 bits), Windows 10 (64 bits), Windows 8.1 (32 bits), Windows 8.1 (64 bits), Windows 8 (32 bits), Windows 8 (64 bits), Windows 7 (32 bits), Windows 7 (64 bits), Windows Vista, Windows XP

Download software

 

Logitech G29-stuurprogramma’s voor Mac OS X

Ondersteund besturingssysteem:

Mac OS 10.14 Mojave, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.10 Yosemite, Mac OS 10.9 Mavericks, Mac OS 10.8 Mountain Lion, Mac OS 10.7 Lion, Mac OS 10.6 Snow Leopard

Download software

 

Logitech G29-handleiding downloaden

1. Logitech G29-drijvende kracht

Formaat bestand: PDF

Download een bestand