Logitech M325 –   Logitech wordt erkend als een wereldleider op het gebied van muisproducten. Er is een breed scala aan draadloze optische muiskeuzes, waaronder de Logitech M325.

Met een modern ontwerp met schattige kleurkeuzes, gaat het erom uw werk gemakkelijker te maken. Om van de functies te profiteren, hoeft u het Logitech M325-stuurprogramma niet op uw computer te installeren.

De fabrikant beweert dat de M325 specifiek is ontworpen voor webscrollen. Met micro-precisie is scrollen door Facebook of e-commerce nog nooit zo eenvoudig geweest. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het wordt geleverd met een trendy ontwerp dat tegelijkertijd uw bureau kan sieren.

 

Logitech M325 Functies en specificaties

1. Conceptie

Als design uw belangrijkste voorkeur wordt, verdient de M325 uw aandacht. De draadloze muis heeft een strak ontwerp met een comfortabele omtrek om uw gemak te garanderen.

De M325 biedt 7 verschillende kleuren, waaronder Dark Grey, Peppermint Crush, Citrus Chiller, Crushed Ice, Grey, Dusty Pink en Peacock Blue. Met een gewicht van 93 gram is deze muis licht en gemakkelijk te verplaatsen.

2. Eigenschappen

De Logitech M325 is gespecialiseerd in webscrollen en wordt geleverd met eenvoudig en nauwkeurig scrollen. Het biedt een aangename browse-ervaring, zelfs in vergelijking met het touchpad.

Door de comfortabele omlijning gecombineerd met een zachte rubberen grip kun je de muis lang gebruiken. Het heeft ook micro-precisie om gemakkelijk en nauwkeurig scrollen voor Facebook, e-commerce of andere websites te vergemakkelijken.

Deze handige optische muis wordt gevoed door een AA-batterij die tot 18 maanden meegaat. Dit betekent dat u meer voordelen kunt plukken en minder hoeft na te denken over het vervangen van de batterij.

De M325 bevat ook Logitech Unifying Nano, dat een eenvoudige verbinding met compatibele apparaten ondersteunt. Om nog maar te zwijgen van de Wireless Logitech Advanced voor snelle gegevensoverdracht. U hoeft de Logitech M325-driver niet te installeren om van deze functies te profiteren!

3. Technische specificaties

Uw M325-muis is voorzien van geavanceerde optische tracking-sensortechnologie. Met deze technologie kunt u met precisie klikken, aanwijzen en slepen op uw computer of laptop.

Je hebt zelfs geen muismat nodig om het te gebruiken. Met afmetingen van 94,7 x 57 x 39,1 mm en een gewicht van 93 gram is deze muis licht en comfortabel in de hand.

Met 5 knoppen kunt u genieten van een andere ervaring met deze modieuze optische muis.

Als u veel op internet surft, is Logitech M325 wat u nodig hebt. Deze draadloze muis biedt u handige functies, zoals een zachte rubberen grip en een comfortabele omtrek.

Er moet ook worden vermeld dat de muis een geavanceerde verbinding biedt voor snelle gegevensoverdracht. Het enige wat u nodig heeft, is de ontvanger op de USB-poort aansluiten zonder het Logitech M325-stuurprogramma te installeren.

 

Logitech M325-stuurprogramma voor Windows

Compatibel besturingssysteem:

Windows 10 (32 bits / 64 bits), Windows 8.1 (32 bits / 64 bits), Windows 8 (32 bits / 64 bits), Windows 7 (32 bits / 64 bits), Windows Vista, Windows XP

Logiciel Logitech SetPoint (32 bits)

Logiciel Logitech SetPoint (64 bits)

Logitech Unifying-software

 

Logitech M325-stuurprogramma voor Mac OS X

Compatibel besturingssysteem:

Mac OS 10.14, Mac OS 10.13, Mac OS 10.12, Mac OS 10.11, Mac OS 10.10, Mac OS 10.9, Mac OS 10.8, Mac OS 10.7, Mac OS 10.6

bestand niet beschikbaar

 

Logitech M325 Handleiding downloaden

1. Logitech M325 Aan de slag-gids

Formaat bestand: PDF

Download een bestand