Logitech M310 – De draadloze muis is een klein apparaat dat is ontworpen om efficiëntie op het werk te bevorderen. Onder de keuzes die op de markt beschikbaar zijn, wordt Logitech M310 geleverd met een verscheidenheid aan functies om een ​​indrukwekkende gebruikservaring te bieden.

Ontworpen in een goede vorm en lichtgewicht, is deze handige muis stijlvol met drie verschillende kleuren. U hoeft de Logitech M310-driver niet op de pc te installeren voordat u de functies en het gemak ervan verkent.

Omdat dit een draadloze muis is, ondersteunt dit apparaat draadloze connectiviteit voor een gemakkelijkere verbinding. Geen rommelige draad meer.

Heb je een kleine desktop die alleen geschikt is voor een laptop, dan is Logitech M310 wat je zoekt. Vind hier meer informatie over de veelzijdige Logitech M310.

 

Logitech M310 overzicht

1. Body specificaties

De M310 is een stijlvolle optische muis in goede staat. Deze muis met een afmeting van 4,4 x 2,4 x 1,5 inch is ontworpen voor linkshandige of rechtshandige mensen en biedt u comfort terwijl u het apparaat vasthoudt.

Dankzij het gestroomlijnde ontwerp met zacht rubber waarmee u de muis gemakkelijk kunt vastpakken. De M310 draadloze muis is verkrijgbaar in drie trendy kleuren, waaronder donkergrijs, schitterend vuurrood en pauwblauw.

2. Belangrijkste kenmerken

Logitech integreert verschillende functies in deze M310 die de bruikbaarheid ervan bepalen. Het heeft een duurzame batterij die tot wel 18 maanden meegaat, zodat u de batterij niet vaak genoeg hoeft te vervangen.

De kleine nano-ontvanger zorgt voor een hoogwaardige verbinding met uw computer. Met de plug-and-forget-functie kunt u de muis eenvoudig gebruiken door hem gewoon in te pluggen en te vergeten.

Deze draadloze muis beschikt ook over geavanceerde draadloze 2,4 GHz-connectiviteit die snelle gegevensoverdracht zonder vertraging mogelijk maakt.

Gecombineerd met soepele en responsieve tracking, is deze optische muis wat je nodig hebt om de werkefficiëntie te verbeteren. U hoeft de Logitech M310-driver niet te installeren en u kunt genieten van eenvoudige cursorbesturing en moeiteloos scrollen.

3. Technische specificaties

Uw Logitech M310 is gebouwd met onzichtbare optische sensortechnologie. Om gemakkelijker te kunnen selecteren, wordt de muis geleverd met drie knoppen. Met de USB-ontvanger kunt u deze veelzijdige muis gemakkelijk aansluiten en vergeten.

De maximale werkafstand van deze draadloze optische muis is 10 meter, waardoor je de computer gemakkelijker voor verschillende doeleinden kunt bedienen.

Ondanks zijn kleine formaat levert de muis een grote bijdrage aan de ondersteuning van uw computerwerk. Logitech M310 heeft zojuist een oplossing geboden voor responsieve en soepele monitoring.

Met verschillende functies, zoals een krachtige batterij en een praktisch ontwerp, zou de M310 uw beste werkpartner moeten zijn. Zonder een Logitech M310-stuurprogramma te installeren, bent u klaar om te gaan.

 

Logitech M310-stuurprogramma voor Windows

Compatibel besturingssysteem:

Windows 10 (32 bits / 64 bits), Windows 8.1 (32 bits / 64 bits), Windows 8 (32 bits / 64 bits), Windows 7 (32 bits / 64 bits), Windows Vista, Windows XP

Logitech SetPoint Windows (32 bits)

Logitech SetPoint Windows (64 bits)

De update van het printerstuurprogramma downloaden

Logitech Connection Utility

 

Logitech M310-stuurprogramma voor Mac OS X

Compatibel besturingssysteem:

Mac OS 10.14, Mac OS 10.13, Mac OS 10.12, Mac OS 10.11, Mac OS 10.10, Mac OS 10.9, Mac OS 10.8, Mac OS 10.7, Mac OS 10.6

Logitech Control Center

Logitech Connection Utility

 

Logitech M310 Handleiding downloaden

1. Logitech M310 Aan de slag-gids

Formaat bestand: PDF

Download een bestand