Logitech Extreme 3D Pro – Gaming-enthousiastelingen moeten de Logitech Extreme 3D Pro-joystick hebben. Dit geavanceerde spelapparaat is bedoeld voor alle gamers over de hele wereld.

De joystick is speciaal ontworpen om een ​​indrukwekkende game-ervaring te bieden en heeft een futuristisch ontwerp en functionele functies die verborgen zijn achter de Logitech Extreme 3D Pro-driver. Nadat u de driver heeft geïnstalleerd, bent u klaar om te gaan.

 

Boîtier Logitech Extreme 3D Pro

De Logitech Extreme 3D Pro-joystick is ontworpen als aanvulling op uw speelkamer. De combinatie van zwarte en zilveren kleurencombinaties zorgt voor een neutrale uitstraling voor het geval u zich zorgen maakt over het interieur van de kamer.

De joystick heeft een roerbediening met een ergonomisch en comfortabel ontwerp om uw gemak tijdens het spelen te ondersteunen. Het heeft ook 12 programmeerbare knoppen die de joystick geavanceerder maken.

 

Belangrijkste kenmerken van Logitech Extreme 3D Pro

De fabrikant biedt veel belangrijke functies. U kunt van alle functies genieten zodra u het Logitech Extreme 3D Pro-stuurprogramma op uw computer of pc installeert. Bekijk de volgende functies om je game leuker te maken.

1. Torsieroerregeling

Met deze joystick kun je het spel met één hand besturen. Met een speciaal ontworpen precisie roerbediening maakt dit dit mogelijk.

2. 12 programmeerbare knoppen

De Logitech Extreme 3D Pro-joystick biedt ook 12 programmeerbare knoppen waarmee u de instelling kunt configureren.

Elke knop kan worden aangepast voor afzonderlijke opdrachten, muisgebeurtenissen, meerdere toetsaanslagen en meer. Bovendien zorgt de 8-standen hat-switch ervoor dat je de game met je duim kunt bedienen.

3. Snelle vuurtrekker

Deze joystick is ook uitgerust met een snelvuur-trigger die zo snel kan worden gebruikt als je wilt. Met deze functie kun je elk spel winnen en de vijand verslaan met een enkel nauwkeurig schot.

4. Gewogen basis

Stabiliteit is het belangrijkste punt van alle functies die het biedt. Elke gamer weet dat de joystick hier en daar schuift, slecht is voor de spelprestaties.

De Extreme 3D Pro-joystick is ontworpen met een verzwaarde basis om hem stabiel te houden en te voorkomen dat hij wegglijdt.

5. Comfortabel handvat

Naast alle functies die ze nodig hebben, moeten gamers in de watten worden gelegd met een handig apparaatje. Dankzij een comfortabele handgreep kunt u genieten van de vlucht. De joystick komt met rondingen en ondersteunt uw hand voor ultiem comfort.

Logitech Extreme 3D Pro is ongetwijfeld een geavanceerd apparaat dat nodig is voor alle gameliefhebbers. Deze joystick biedt handige functies om uw spel te ondersteunen, zoals programmeerbare knoppen, een verzwaarde basis en een comfortabele grip.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat het wordt geleverd met een geweldig ontwerp om uw speelkamer te verbeteren. Installeer de Logitech Extreme 3D Pro-driver en geniet van uw vlucht.

 

Logitech Extreme 3D Pro-stuurprogramma voor Windows

Compatibel besturingssysteem:

Windows 10 (32 bits / 64 bits), Windows 8.1 (32 bits / 64 bits), Windows 8 (32 bits / 64 bits), Windows 7 (32 bits / 64 bits), Windows Vista, Windows XP

Logitech-gamesoftware

 

Logitech Extreme 3D Pro-stuurprogramma voor Mac OS X

Compatibel besturingssysteem:

Mac OS 10.14, Mac OS 10.13, Mac OS 10.12, Mac OS 10.11, Mac OS 10.10, Mac OS 10.9, Mac OS 10.8, Mac OS 10.7, Mac OS 10.6

bestand niet beschikbaar

Handmatige download van Logitech Extreme 3D Pro

Download een bestand