Logitech M570 – Heeft u   een probleem met uw Logitech M570-muis? Hoewel de muis draadloos is, ondervindt hij dezelfde problemen als bedrade muizen.

En een van de eerste dingen die u moet doen om het probleem op te lossen, is door de driver opnieuw te installeren. Hier zullen we u vertellen hoe u het Logitech M570-stuurprogramma opnieuw installeert. Kijk of dat het probleem met uw muis oplost.

 

Hoe de driver opnieuw te installeren

Als uw Logitech M570-muis niet werkt, kunt u de volgende stappen proberen om het stuurprogramma opnieuw te installeren, zodat het mogelijk weer werkt

1. Open Apparaatbeheer. Als je niet weet hoe, klik dan op het Windows-logo aan de linkerkant en typ “Device Manager” in het zoekvak. U zou een lijst met opties moeten zien. Selecteer de juiste

2. Als het venster Apparaatbeheer geopend is, zou u een lijst met categorieën moeten zien. Om het stuurprogramma opnieuw te installeren, zoekt u de categorie “Muizen en … randapparatuur” in de lijst. Vouw deze categorie uit en je zou daar de problematische muis moeten zien.

3. Klik met de rechtermuisknop en kies “Stuurprogramma bijwerken”.

4. Er verschijnen twee opties. Selecteer “Browse my … driver software”. Met deze optie kunt u handmatig naar het benodigde bestand zoeken, in plaats van dat Windows de taak kan uitvoeren.

5. Selecteer vervolgens “Laat mij kiezen … op mijn computer”. Merk op dat het vakje “Toon compatibele hardware” aangevinkt is. Schakel het selectievakje uit. Selecteer een apparaat uit de lijst. Klik vervolgens op “Volgende” om door te gaan.

6. Er komt een waarschuwingsvenster. Klik op “Ja” en ga verder

7. Start de computer opnieuw op

8. Start het hele proces opnieuw nadat de computer opnieuw is opgestart. Vink deze keer het vakje “Compatibele hardware weergeven” aan en selecteer het juiste stuurprogramma voor de Logitech C270-muis

9. Klik op “Volgende” om door te gaan en de driver te laten installeren.

10. Als het installatieproces is voltooid, gaat u opnieuw naar het venster Apparaatbeheer en werkt u het stuurprogramma bij.

11. Start de computer opnieuw op en kijk of deze werkt.

Op deze manier installeert u het Logitech M570-stuurprogramma opnieuw. Wat te doen als uw Logitech M570-muis nog steeds niet werkt nadat ik het stuurprogramma opnieuw heb geïnstalleerd?

In dit geval hebt u waarschijnlijk de verkeerde driver geïnstalleerd of is de driver verouderd. Zoek in dit geval naar de nieuwste driverversie en installeer deze handmatig via Apparaatbeheer. Neem contact op met de klantenondersteuning van Logitech als al het andere niet lukt.

 

Sluitend

Het opnieuw installeren van het stuurprogramma is een van de eerste dingen die u moet doen als u een probleem met een muis heeft. Als u een Logitech M570-muis heeft, kan het probleem mogelijk worden opgelost door het Logitech M570-stuurprogramma opnieuw te installeren.

In het geval dat dit niet het geval is, is dit waarschijnlijk te wijten aan de installatie van het verkeerde stuurprogramma of een verouderd stuurprogramma. De oplossing is natuurlijk om de driver bij te werken.

 

Logitech M570-stuurprogramma voor Windows

Compatibel besturingssysteem:

Windows 10 (32 bits / 64 bits), Windows 8.1 (32 bits / 64 bits), Windows 8 (32 bits / 64 bits), Windows 7 (32 bits / 64 bits), Windows Vista, Windows XP

Consigne (64 bits) 4,19 Mo

Consigne (32 bits) 80,2 Mo

Logiciel Logitech Unifying

 

Logitech M570-stuurprogramma voor Mac OS X

Compatibel besturingssysteem:

Mac OS 10.14, Mac OS 10.13, Mac OS 10.12, Mac OS 10.11, Mac OS 10.10, Mac OS 10.9, Mac OS 10.8, Mac OS 10.7, Mac OS 10.6

Logitech Control Center

Logiciel Logitech Unifying

 

Logitech M570 Handleiding downloaden

1. Logitech M570 Aan de slag-gids

Formaat: pdf

Downloaden