Logitech G27 – Gebruik je een racestuur om je favoriete games te spelen? Er is niets leuker dan een racespel spelen met een racestuur.

Het probleem is dat het apparaat soms niet wordt gedetecteerd. In dergelijke gevallen kan het probleem mogelijk worden opgelost door de stuurprogramma’s bij te werken. Hier laten we u zien hoe u Logitech G27-stuurprogramma’s kunt bijwerken.

 

Stuurprogramma’s bijwerken

Voordat we beginnen, willen we vermelden dat het bijwerken van de stuurprogramma’s het eerste is dat u moet proberen als uw apparaat niet wordt gedetecteerd.

Ja, zelfs als u de juiste stuurprogramma’s voor het Logitech G27-racestuur al hebt gedownload en ge├»nstalleerd, ondervindt u mogelijk nog steeds het probleem.

Dit laat zien hoe belangrijk het updaten van stuurprogramma’s is. Volg deze stappen om de stuurprogramma’s bij te werken.

1. Houd de Windows-toets ingedrukt en druk op R

2. Er verschijnt een venster “Uitvoeren”. Typ configuratiescherm en ga naar binnen

3. Selecteer ‘Apparaten en printers weergeven’

4. Je zou je apparaten moeten zien, inclusief het Logitech G27-racestuur. Zoek het apparaat en klik met de rechtermuisknop

5. Selecteer “Eigenschappen”

6. Klik op het tabblad “Hardware”

7. Selecteer het Logitech G27-racestuur in de lijst met apparaatfuncties en klik vervolgens rechtsonder op “Eigenschappen”

8. Een nieuw venster zou moeten openen. Klik in dit nieuwe venster links onderaan op “Instellingen wijzigen”. Als het systeem om toestemming vraagt, klikt u op “Ja” en gaat u verder.

9. U heeft dan twee mogelijkheden. De eerste optie is om de Logitech G27-stuurprogramma’s automatisch bij te werken (uitgevoerd door Windows). De tweede optie is om de stuurprogramma’s handmatig bij te werken. Kies de laatste optie.

10. Selecteer vervolgens de optie “Laat mij kiezen … de stuurprogramma’s op mijn computer”.

11. Selecteer “USB-invoerapparaat” in het gedeelte “Model”.

12. Klik op “Volgende” en laat de stuurprogramma’s updaten

13. Laat het updateproces voltooien en het stuur zou normaal moeten werken.

Makkelijk toch? In veel gevallen lost het bijwerken van de stuurprogramma’s het probleem op dat het apparaat niet heeft gedetecteerd. Houd er rekening mee dat dit probleem met het niet-gedetecteerde racestuurapparaat mogelijk opnieuw optreedt na een OS-update.

Als dit u ooit overkomt, herhaalt u de bovenstaande stappen opnieuw en zou uw Logitech G27-racestuur weer moeten werken.

 

Sluitend

Zoals we in het begin al zeiden, kan het updaten van de Logitech G27-stuurprogramma’s het apparaat oplossen dat niet wordt gedetecteerd.

Dus als uw Logitech G27 niet onopgemerkt blijft door Logitech-spelsoftware, kunt u proberen de stuurprogramma’s bij te werken naar de nieuwste versie en kijken of dat het probleem oplost. We hopen dat dit helpt en dat we een goed spel hebben!

 

Logitech G27-stuurprogramma’s voor Windows

Compatibel besturingssysteem:

Windows 10 (32 bits / 64 bits), Windows 8.1 (32 bits / 64 bits), Windows 8 (32 bits / 64 bits), Windows 7 (32 bits / 64 bits), Windows Vista, Windows XP

Logitech Gaming Software (32-bits)

Logitech Gaming Software (64-bits)

 

Piloten Logitech G27 Mac OS X

Compatibel besturingssysteem:

Mac OS 10.14, Mac OS 10.13, Mac OS 10.12, Mac OS 10.11, Mac OS 10.10, Mac OS 10.9, Mac OS 10.8, Mac OS 10.7, Mac OS 10.6

(Bestand niet beschikbaar)

Logitech G27-handleiding downloaden

1. Logitech G27 Aan de slag-gids

Formaat bestand: pdf

Download bestand