Logitech F310 – Een game spelen met een joystick is leuk. De Logitech F310-gamepad is hiervoor een goede keuze. Het is een flexibele gamepad omdat het de functionaliteit van Playstation- en Xbox-controllers combineert .

Het zal natuurlijk uw spelervaring verbeteren. En hier zullen we u vertellen hoe u de Logitech F310-driver en gamepad instelt.

 

Driver configuratie

Begin met het configureren van de driver. Hoe configureert u de driver? De Logitech F310-gamepad gebruikt de generieke driver.

Dit betekent dat je het apparaat gewoon kunt aansluiten, de instructies kunt volgen, het automatisch kunt laten installeren en je favoriete game kunt spelen. Dat klopt, het is een “plug and play” -controller.

Als uw Logitech F310 problematisch is, wilt u misschien het Logitech F310-stuurprogramma bijwerken. Een stuurprogramma-update, inclusief het gamepad-stuurprogramma, bevat doorgaans bugfixes, nieuwe functies, nieuwe mogelijkheden en andere toevoegingen.

Ga gewoon naar Device Manager, zoek de controller, klik met de rechtermuisknop en selecteer “Update”. Dat is alles wat u hoeft te doen.

 

Gamepad-configuratie

De Logitech F310-gamepad wordt geleverd met een kleine installatie-cd. Plaats gewoon de cd in uw computer en volg de instructies.

Download alle benodigde software en bestanden. U kunt vervolgens de geïnstalleerde software gebruiken om de gamepad naar wens te configureren.

De gamepad ondersteunt DirectInput- en Xinput-interfacemodi, wat betekent dat het oude en nieuwe games ondersteunt.

Wat betreft de gamepad-instellingen in de game, ga gewoon naar het menu “Option” of “Instellingen” in het spel, je zou “Controller Settings” of iets dergelijks moeten vinden.

Stel vervolgens alle knoppen in op de gewenste instelling. Omdat de Logitech F310-gamepad zowel Playstation- als Xbox-controllers combineert, zou je geen problemen moeten hebben om je eraan aan te passen.

 

Mogelijke problemen

Er zijn twee mogelijke problemen die u kunt tegenkomen met de Logitech F310-gamepad. Deze problemen zijn: De gamepad werkt helemaal niet en de bedieningselementen werken niet zoals verwacht.

Als de gamepad niet werkt:

  • Controleer de aansluiting van de USB-kabel
  • Sluit de gamepad indien mogelijk aan op een volledig gevoede USB-poort
  • Probeer het op een andere poort aan te sluiten
  • Start de pc opnieuw op
    Als de bedieningselementen niet werken zoals verwacht:
  • Schakel tussen de interfacemodi DirectInput en Xinput

Sluitend

Dit is hoe u de Logitech F310-driver en gamepad configureert. Maak je niet druk. Het installatieproces duurt niet lang.

Het duurt waarschijnlijk een paar minuten of zo, waarna je meteen naar je favoriete spel kunt springen en het kunt spelen. Neem bij een probleem contact op met de Logitech-klantenservice voor technische assistentie.

 

Logitech F310-stuurprogramma voor Windows

Compatibel besturingssysteem:

Windows 10 (32 bits / 64 bits), Windows 8.1 (32 bits / 64 bits), Windows 8 (32 bits / 64 bits), Windows 7 (32 bits / 64 bits), Windows Vista, Windows XP

Logitech-gamesoftware

 

Logitech F310-stuurprogramma voor Mac OS X

Compatibel besturingssysteem:

Mac OS 10.14, Mac OS 10.13, Mac OS 10.12, Mac OS 10.11, Mac OS 10.10, Mac OS 10.9, Mac OS 10.8, Mac OS 10.7, Mac OS 10.6

bestand niet beschikbaar

 

Logitech F310 Handleiding downloaden

1. Logitech F310 Aan de slag-gids

Formaat bestand: PDF

Downloaden