Logitech Harmony 550 – Mensen hebben iets nodig dat gemakkelijk te gebruiken is voor hun huisbehoeften. Inclusief om alles te bedienen met één enkele afstandsbediening. Logitech Harmony 550- software zou alles kunnen bieden wat u thuis nodig hebt.

Met betrekking tot de bediening van alle slimme apparaten die op de software zijn aangesloten. Er zijn veel aspecten die u kunt doen met deze Logitech-software, aangezien deze is ontworpen om een ​​beter leven te brengen. Met één afstandsbediening om alles te bedienen.

 

Wat kunt u doen met Logitech Harmony 550-software?

1. Personaliseer uw afstandsbediening

Als u eenmaal besluit om deze afstandsbediening te gebruiken, kunt u deze eenvoudig aanpassen aan uw behoeften. Er moeten veel specificaties zijn die mensen zouden gebruiken om elk apparaat in huis te bedienen.

Nu kunt u met deze software uw eigen instelling voor een specifiek apparaat vinden. U gaat bijvoorbeeld uw tv instellen op software, u kunt een specifieke knop selecteren om alles te bedienen, inclusief het wijzigen of overslaan naar uw favoriete tv-programma’s.

2. Werkt met alle entertainmentapparaten

Soms moet je voor alle apparaten in huis een specifieke afstandsbediening kopen. Nu kunt u het budget sparen voor het geval er een afstandsbediening ontbreekt.

Dankzij deze software kun je alles instellen en al je entertainmentapparaten bedienen met slechts één afstandsbediening.

U moet er echter voor zorgen dat al het apparaat al in de software is geregistreerd om controle te hebben.

3. Ontwerp om uw apparaatcontroller te vereenvoudigen

Een van de doelen van het maken van deze software is ervoor te zorgen dat iedereen alles met slechts één klik kan bedienen.

Met deze software zorg je ervoor dat je geen afstandsbediening meer nodig hebt op je salontafel. U kunt het apparaat selecteren dat u wilt bedienen en u kunt de instelling eenvoudig aanpassen aan uw behoeften.

Inclusief uw audiomuziek en automatische instelling van de ochtendroutine.

4. Binnenlandse temperatuur

Mensen zouden een andere voorkeur hebben om hun temperatuur thuis te regelen. Met dit apparaat kunt u, zodra het weer omslaat, de temperatuur aanpassen aan uw behoeften. U kunt het licht ook automatisch in- en uitschakelen volgens uw opdracht en instellingen.

Met Logitech Harmony 550-software lijkt alles eenvoudiger. Zeker als je ‘s ochtends niks wilt doen als je wakker wordt. U kunt alles voor uw elektronische apparaten met slechts één klik configureren.

U kunt alles instellen, van het bedienen van uw tv met één afstandsbediening voor al uw basisbehoeften. Schakel al uw slimme apparaten in en uit. Creëer uw favoriete temperatuur in huis met slechts één afstandsbediening.

 

Logitech Harmony 550-software voor Windows

Compatibel besturingssysteem:

Windows 10 (32 bits / 64 bits), Windows 8.1 (32 bits / 64 bits), Windows 8 (32 bits / 64 bits), Windows 7 (32 bits / 64 bits), Windows Vista, Windows XP

Piloten Logitech Harmony 550

 

Logitech Harmony 550-software voor Mac OS X

Compatibel besturingssysteem:

Mac OS 10.14, Mac OS 10.13, Mac OS 10.12, Mac OS 10.11, Mac OS 10.10, Mac OS 10.9, Mac OS 10.8, Mac OS 10.7, Mac OS 10.6

Piloten Logitech Harmony 550

 

Logitech Harmony 550 Handleiding downloaden

1. Configuratiegids voor de Logitech Harmony 550

Formaat bestand: PDF

Download een bestand